Alarmant. Număr mare de bolnavi infectați cu COVID-19 internați în Spitalul Județean Brăila

FOTO: OrnaW/Pixabay.com
FOTO: OrnaW/Pixabay.com

Numărul persoanelor internate cu COVID-19 în judeţul Brăila este de 78. Iar cel al decedaţilor ca urmare a contactării virusului a ajuns la 5. Ultimul deces a fost întregistrat în ultimele 24 de ore, la un bărbat de 71 de ani, cu mai multe comorbidităţi, potrivit informaţiilor furnizate miercuri, de Instituţia Prefectului.

De la începutul pandemiei, în Brăila au fost confirmate 325 cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Dintre care 78 sunt internate, iar 15 pacienţi au fost declaraţi decedaţi, 10 din Brăila, 4 din Galaţi şi unul din Tulcea, potrivit stiripesurse.ro.

17 persoane confirmate cu COVID-19 transferate din Slobozia la Brăila

Între pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila se află şi 17 persoane confirmate cu COVID-19 transferate din Slobozia. O persoană este internată direct la Terapie Intensivă.

În ceea ce priveşte respectarea măsurilor de limitare a răspândirii noului tip de coronavirus, poliţiştii brăileni au verificat, în ultimele 24 de ore, 79 de societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, farmacii, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase şi pieţe Ei au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 15.000 lei.

Poliţiştii locali, sub coordonarea Poliţiei Municipiului Brăila, au efectuat controale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Brăila. Principalul  obiectiv a fost siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19. Au fost aplicate 26 sancţiuni pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie în mijlocul de transport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here