Acuzaţii EXPLOZIVE: Nicuşor Dan ar putea băga Capitala în insolvenţă!

Nicușor Dan

Președintele PNL București și primarul Sectorului 5, Ciprian Ciucu, i-a transmis un mesaj primarului general Nicuor Dan, care nu a venit nici până acum cu un buget pentru Capitală, anunțând soluții, dar și spunând că, în lipsa banilor, există riscul insolvenței.

CITEŞTE ŞI: Piedone, amenzi pe bandă rulantă pentru Nicușor Dan: Faceți jocuri politice în continuare! Singurii care pierd sunt cetățenii

„Nu l-a deschis nici USR, nici PSD, nici primarul general. Soluțiile nu pot fi miraculoase, ci raționale.

Invit partidele din CGMB la un dialog și pe primarul general să venim cu proiecte foarte serioase pentru a genera mai multe venituri. Are potențial Bucureștiul, dar nu este fructificat. Există AFI, există parcări pe care nu se iau bani. Se poate câștiga un milion de lei pe zi.

Cere desfiinţarea Centrului pentru Protecţia Plantelor

Se pot aduce bani la buget. Îi spun primarului general să-și ia un consultant. Nu am vorbit de creșteri de taxe, am venit doar cu elemente care să arate că pot exista surse de venit.

Știu mai multe instituții care ar putea fi desființate. Una este Centrul de Protecție a Plantelor. Sunt instituții care mănâncă 10 milioane de lei. Este o invitație la reformă pe care o face PNL.

Primarul general este singurul care poate genera bugetul, dar pe această liniște totală e o situație extrem de grea a Primăriei. Dacă va fi ignorată, ne poate paște insolvența”, a spus Ciprian Ciucu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here