Acuzaţii de rele tratamente aplicate minorilor într-o grădiniţă din Alba Iulia

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Situație revoltătoare la o creșă din municipiul Alba Iulia. O educatoare şi o îngrijitoare sunt acuzate că ar fi avut un comportament agresiv la adresa copiilor. Părinții minorilor au depus plângeri la Poliţie, iar autoritățile au început o anchetă în acest caz.

Educatoarea și îngrijitoarea creșei au fost înregistrate audio de mama unui copil, după ce aceasta a observat o schimbare în comportamentul băieţelului. Pe înregistrarea se aude cum copiii sunt jigniți, bruscați și amenințați :”Nu te mai suport deloc, nesimţitule”, “Eşti o puturoasă”, “De te ridici de pe saltea, te mănânc”, “Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, “Urâtul naibii”, “Prostule”, “Măgarul naibii”, “Zăpăcitule”, “Lasă piciorul jos, că o capeţi” .

“În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, citată de Agerpres.

O anchetă internă a început și Primăria municipiului Alba Iulia, în subordinea căreia se află creşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

*