Acuzaţii BOMBĂ: Se încearcă muşamalizarea accidentului în care un poliţist a ucis o fetiţă şi a băgat alta în spital! Acestea traversau pe la trecerea de pietoni!

Acuzații extrem de grave făcute de o femeie care a asistat la accidentul mortal din București.

Două fetițe care treceau strada pe trecerea de pietoni au fost izbite în plin de o autospeciale de poliție. Una dintre ele a decedat pe loc, iar cealaltă este internată în spital.

CITEŞTE ŞI: Bode se ia de poliţistul care a anunţat că nu va da amenzi pentru măştile neconforme: O îngrijorare!

Din primele informații, s-au fi aflat că mașina se afla în misiune. O martoră la incident a acuzat, în direct la România TV, că oamenii legii încearcă să mușamalizeze cazul. Femeia a spus că prima grijă a echipajelor de poliție ajunse la fața locului a fost să își scoată colegii din autospeciala de poliție și să îi ducă în alte mașini. Femeia a acuzat că ambulanța a fost chemată după 20 de minute, timp în care oamenii legii ar fi încercat să mușamalizeze accidentul.

O maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei, la faţa locului fiind direcţionate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie. O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, este transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Nu băuse

„Colegii de la Brigada Rutieră efectuează cercetarea la faţa locului şi urmează ca un procuror să preia cercetarea la faţa locului”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Ea a precizat că poliţistul care a provocat accidentul rutier a fost cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Întrebată dacă maşina de poliţie avea semnalele acustico-luminoase şi dacă era în misiune la momentul producerii evenimentului rutier, Diana Sarca a răspuns: „Urmează să se stabilească în cadrul anchetei. Se va stabili în ce direcţie se deplasa, se vor stabili inclusiv detalii tehnice, dacă se foloseau sau nu se foloseau semnalele luminoase acustice, care era misiunea în care era angrenat poliţistul”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here