Un nou candidat la Sectorul 4 – Spiridon, susținut de Piedone! De ce tremură Băluță, „struțul de la 4”

Spiridon
Ștefan Spiridon ar fi susținut chiar de Piedone, susțin surse politice

Ştefan Spiridon, fostul viceprimar al Sectorului 4, funcție din care a demisionat în urmă cu două săptămâni, va candida ca independent pentru funcția de primar al Sectorului. Surse politice ne-au declarat că Spiridon ar fi susținut din umbră chiar de către Piedone.

În timp ce felurite ziare aruncă tot felul de „fumigene” precum că însuși Piedone ar intenționa să candideze pentru a reocupa scaunul de primar al Sectorului 4, „favoritul” acestuia, fostul viceprimar Ștefan Spiridon, a intrat oficial în lupta electorală pentru scaunul de primar. Cursă în care ar avea un puternic sprijin chiar din partea lui Piedone.

Spiridon
Intrarea în cursă a lui Spiridon îi dă coșmaruri candidatului PSD, interimarul Băluță

Intrarea lui Spiridobn în cursa pentru Primărie îi provoacă frisoane interimarului PSD Daniel Băluță cunoscut drept „struțul de la 4” după maniera în care fuge de întrebările incomode ale presei privind gravele nereguli din declarația de avere.

Citește și Venituri suspecte în averea candidatului PSD la Primăria Sectorului 4! Daniel Băluță, „struțul de la 4”

„Băluță se teme de Spiridon, din cel puțin două motive. Primul este că Spiridon știe multe dintre neregulile comise de administrația lui Băluță. Al doilea motiv, chiar mai important este că Spiridon nu va naviga de unul singur în campanie! Chiar dacă este independent, corabia sa are «vânt din pupa» de la mașinăria de vot care îl susține pe Piedone –  peste 70% din Sectorul 4”, ne-au spus surse din Primăria lui Băluță.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.