Zi cu emoții pentru Liviu Dragnea. Instanța Supremă decide dacă poate fi eliberat

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Zi importantă pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-ar putea pronunța, astăzi, în legătură cu recursul în casaţie depus de Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Pe 14 ianuarie, Liviu Dragnea a apărut în faţa judecătorilor şi a stat mai puţin de o oră la Înalta curte de Casaţie şi Justiţie. Magistraţii au amânat pronunţarea pentru 21 ianuarie. 

Dragnea le-a spus magistraților că este nevinovat şi a cerut să fie achitat.

„Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a le-a spus Dragnea, magistraţilor, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea, din nou în fața instanței pentru a cere anularea condamnării
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.