Zeci de mii de români sunt așteptați la Festivalul Berii de la Arad, reluat după 15 ani

Municipiul Arad va găzdui, după 15 ani, Festivalul Berii care va avea loc pe Ştrandul Neptun în perioada 24 – 26 iunie.

Printre artiştii invita ţi să susţină spectacole se află Dr. Alban şi Rednex, organizatorii estimând că peste 80.000 de persoane vor participa în cele trei zile, preţul sortimentului principal de bere fiind plafonat la 5 lei.Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, a declarat că se doreşte reluarea tradiţiei de a se organiza festivalul pe Ştrandul Neptun, „din dorinţa de a revitaliza baza de agrement de pe malul Mureşului, a cărei zonă comercială era punctul de întâlnire al arădenilor şi nu numai, în serile calde de vară”, potrivit g4media.ro.

„Pentru că este un festival tematic, le-am propus comercianţilor că paharul de bere premium să aibă preţul unic de 5 lei, propunere agreată de toată lumea. Cu toate acestea, iubitorii de bere vor putea încerca şi celelalte sortimente care, evident, vor fi la un alt preţ. Mă bucur că organizăm la Arad un festival care reuşea să adune până la 80.000 de participanţi în cele trei zile de concerte. Sunt convins că numărul participanţilor va fi mare acum, mai ales că nu am mai organizat acest eveniment de foarte mult timp şi, în plus, venim şi după doi ani de restricţii impuse de pandemie. Din câte am înţeles, şi-au anunţat intenţia de participare şi vecinii noştri din Bihor şi Timiş”, a declarat primarul Aradului.

 Prețul biletului pentru o singură zi este de 50 de lei, în timp ce abonamentul pentru toate cele trei zile costă 99 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here