Zeci de descinderi la traficanții de droguri de mare risc din Dâmbovița și Prahova

Polițiștii și procurorii de combatere a criminalității organizate au facut zeci de percheziții domicilare în județele Dâmbovița și Prahova. Este vorba de un  dosar de trafic de droguri de risc și de mare risc.

O sută de persoane vor fi audiate.

Din cercetări a rezultat că, din luna mai , mai multe persoane ar fi comercializat substanțe cu efect psihoactiv. Unele dintre ele ar fi cultivat cannabis indoor și outdoor.

Persoanele bănuite ar fi acționat, în special în localitățile vecine municipiului Ploiești. Dar și în județul Dâmbovița. Până acum fiind identificați aproape 80 de consumatori.

Ce s-a descoperit la descinderile domiciliare

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate circa 500 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis. Dar și două instalații de cultivare, cântare electronice de precizie, 3 puști, telefoane mobile, bani, un pistol, 3 baionete, praf de pușcă o sabie, 16 cartușe cu alice. 

Acțiunea a fost sprijinită de Direcția de Operațiuni Speciale și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Au fost participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și de la Inspectoratele de Jandarmi Județene Prahova și Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here