Vrancea: Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, suspectaţi că aprovizionau cu droguri de mare risc, reţinuţi la finalul unui flagrant

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, suspectaţi că aprovizionau cu droguri de mare risc consumatori din Vrancea si Galaţi, au fost reţinuţi la finalul unui flagrant organizat de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.

IPJ Vrancea a comunicat, luni, că au fost depistaţi în flagrant delict, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, trei bărbaţi din judeţul Galaţi. Ei încercau să comercializeze cocaină.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie la locuinţele deţinute de cei 3. Oamenii legii au găsit 45 de grame de cocaină, peste 5.000 de lire sterline, 400 de euro şi 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Indivizii sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea şi Galaţi, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia.

Şapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

A fost dispusă măsura sechestrului asigurator asupra unui autoturism şi a 8 telefoane mobile.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei sunt  cercetaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc.

Luni, cei trei vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, potrivit.news.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here