Vrancea. Copii anchetați pentru furturi din mașini

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Cinci copii cu vârste între 14 şi 16 ani sunt anchetaţi de procurorii vrânceni, după ce ar fi furat mai multe carduri bancare din autoturisme pe care le-au  folosit  pentru cumpărături, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Trei persoane au reclamat că ”persoane necunoscute le-au sustras din autoturismele neasigurate bani, documente de identitate, carduri bancare și un laptop. Verificările efectuate de poliţişti au condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor, respectiv cinci minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, în noaptea de 20 spre 21 iunie, doi dintre minori ar fi luat un laptop dintr-un autovehicul parcat pe Bulevardul Unirii din municipiul Focşani, potrivit g4media.ro.

Cei doi, împreună cu alţi trei copii ar fi intrat în interiorul a două autoturisme de unde ar fi luat aproximativ 1.200 lei şi mai multe carduri bancare, pe care le-ar fi folosit pentru achitarea a diferite cumpărături, prin tranzacţii de tip contactless. Prejudiciul creat a fost de aproximativ 6.000 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.