VIDEO Un medic de la Spitalul Mioveni, administrat de Primărie, a fost bătut cu pumnii și picioarele

Un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgenţe din Spitalul Mioveni, judeţul Argeş, a fost bătut de prietenul unui pacient. Doctorul a fost trânit la pământ şi lovit cu pumnii şi picioarele.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni, medicul Daniela Jianu, a declarant pentru Mediafax că în UPU s-au prezentat doi bărbaţi, un pacient care spunea că a suferit un traumatism, şi prietenul acestuia.

Medicul de gardă l-a consultat şi a constatat că nu are semnele unui traumatism, iar în acel moment, bărbatul care îl însoţea pe pacient s-a enervat şi l-a agresat pe medic în cabinet, apoi pe holul spitalului. Conflictul a avut loc sâmbătă seara. “L-a lovit pe medic cu pumnii, cu picioarele, l-a trântit la pământ şi apoi a lovit cu piciorul. Doctorul are acum leziuni la nivelul craniului, toracelui. Mi-a spus că s-a dus să scoată şi certificat medico-legal. A scăpat pentru că au intervenit pacienţii şi Poliţia Locală, pentru că imediat s-a sunat la 112”, a declarat Jianu.

Potrivit acesteia, imediat după incident agresorul a fugit. “Medicul lovit mi-a spus că şi pacientul şi aparţinătorul au fost recalcitranţi de la bun început şi erau sub influenţa alcoolului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că agresorul, un tânăr de 25 de ani, a fost reţinut în timpul nopţii de luni spre marţi, fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe comise asupra unui medic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here