VIDEO Un georgian beat a trecut „din greșeală” granița în România

Cetățean georgian , sursa: I.T.P.F. Iaşi
Cetățean georgian , sursa: I.T.P.F. Iaşi

Un cetăţean georgian, în vârstă de 35 de ani, a încercat să intre ilegal în România, pe la o vamă din zona Moldovei. Poliţiştii de frontieră l-au depistat pe bărbat, care are şi interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani – I.T.P.F. Iaşi au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat, ce funcţionează pe principiul termoviziunii, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în României.

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă, au reținut persoana în cauză şi au condus-o la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este cetăţeanul georgian S.R., în vârstă de 35 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoana are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia”, se precizează în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră Iași.

sursa: I.T.P.F. Iaşi

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

Reprezentanţii celor două state vor colabora şi în viitor şi vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.