VIDEO Un fost primar, infectat cu COVID-19, a fugit din spital. A țipat la asistente și a lovit cu picioarele ușa secției

Foto: Cronica de Teleorman

Caz șocant. Fostul primar al comunei Scrioaştea, județul Teleorman, a făcut un scandal monstru la spital. A lovit uşa secţiei unde era internat şi a plecat din spital, deși era infectat cu COVID-19.

Fostul primar Marian Șefu a fost filmat de personalul medical în timp ce lovește cu putere în ușa secției unde era internat. În imaginile publicate de Cronica de Teleorman se observă cum acesta țipă la personalul medical și dă cu pumnii și cu picioarele în ușa secției unde era internat. Mai multe asistente au încercat să țină ușa, însă acesta a reușit să plece.

Potrivit aceleiași surse, Marian Șefu, fostul primar al comunei Scrioaștea, susține că nu el ar fi protagonistul scandalului de la Spitalul Caritas și că toată situația a fost pusă la cale de peneliști, ca să-și facă imagine.

De asemenea, se pare că acesta nu se va alege cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru că ar exista, totuși o cerere de externare.

CITESTE AICI ARTICOLUL INTEGRAL

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here