VIDEO/Polițiștii gălățeni le-au pregătit șoferilor o surpriză de 40 de pahare: vouchere pentru călătoria cu taxiul

Inițiativă inedită a polițiștilor gălățeni. Agenții le-au pregătit o surpriză șoferilor opriți în trafic: vouchere cu care aceștia pot călători gratuit cu taxiul. Taloanele pot fi folosite până la miezul nopții, astfel încât bărbații care consumă alcool să ajungă în siguranță acasă.

Acțiunea a avut loc în două zone aglomerate ale orașului Galați. Șoferii opriți au primit sfaturi și vouchere în valoare de 20 de lei, atât cât costă cea mai lungă cursă din oraș.

„Acțiunea de astăzi face parte dintr-o serie întreagă de evenimente pe care ne propunem să le organizăm anul acesta, cu scopul de a preveni producerea de accidente soldate cu victime. Acesta este obiectivul nostru principal, să avem cât mai puține accidente cu morți și răniți. Am ales data de 9 martie pentru a organiza acțiunea de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la pericolul pe care îl reprezintă conducerea sub influența alcoolului întrucât, în mod tradițional, în această zi bărbații beau cele 40 de pahare cu ocazia praznicului Sfinților 40 de mucenici. Și, așa cum pentru doamnele și domnișoarele de la volan am tot organizat acțiuni de 1 și 8 martie, ne-am gândit ca, anul acesta, să facem ceva și pentru domnii de la volan, să nu se simtă discriminați. Sperăm ca acțiunea noastră să fie bine primită de șoferi și să devină, astfel, o tradiție la Galați”, a declarat subcomisarul Ionuț Rusu, șeful Biroului Poliției Rutiere Galați.

Șoferii opriti in trafic au primit vouchere din partea politistilor
Vouchere pentru șoferii care vor sa petreaca de 9 Martie

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here