VIDEO Explozie puternică într-un bloc din Galați. Cinci persoane rănite și mai multe apartamente distruse

Explozie la un bloc din Galati, sursa: ISU

Explozie puternică în centrul Galațiului. Cinci persoane sunt rănite din care una cu arsuri pe 50% din suprafața corporală și patru victime cu traumatisme ușoare. Au fost evacuate 21 de persoane, din care 3 copii, 7 vârstnici și 11 adulți. Alte 30 s-au autoevacuat.

Deflagrația a distrus mai multe apartamente din blocul N6, din centrul orașului. Zgomotul produs de explozie a fost atât de puternic încât locuitorii din cartier au crezut că este cutremur.

 Pompierii și echipajele SMURD intervin la fața locului.

„Explozie în urma unei acumulari de gaze la demisolul unui bloc de locuințe din zona centrala a orasului. Au fost înregistrate 5 victime, din care una cu arsuri pe 50% din suprafața corporală și 4 victime cu traumatisme ușoare. Au fost evacuate 21 de persoane, din care 3 copii, 7 vârstnici și 11 adulți.” , a anunțat ISU Galați.


Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a anunțat că municialitatea va ajuta oamenii evacuați.

„Venim în sprijinul celor afectați de explozia puternică produsă în această dimineață în centrul orașului. Avem soluții pentru cazarea temporară a oamenilor care au nevoie acum de ajutorul nostru. Au fost deja demarate în regim de urgență anchetele sociale și îi vom sprijini cu tot ce putem pe acești oameni”, a anunțat edilul.

sursa video: ISU Galati

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here