VIDEO Explicația incredibilă a unui șofer de autobuz din Galați prins de polițiști pe contrasens

Un șofer de autobuz a fost surprins circulând pe contrasens pe o stradă din orașul Galați. El le-a spus polițiștilor că nu cunoaște traseul, deși este angajat al societății de transport public de 30 de ani.

Autobuzul a fost filmat duminică, pe o stradă aflată la intrarea în orașul Galați, chiar de cameră video amplasată pe o mașină de poliție.

Șoferul le-a explicat polițiștilor că a intrat cu autobuzul pe contrasens pentru că nu cunoaște traseul. „Nu știu traseul, sunt începător. Cum să nu știți traseul? Și mergeți pe contrasens?”, se aude în înregistrarea făcută de camera Poliției.

sursa: FB

Șoferul a fost amendat cu 870 de lei și a rămas fără permis pentru 60 de zile, a anunțat Poliția Galați.

Reprezetanții societății de transport public au început o anchetă internă. Șoferul va fi cercetat de comisia de disciplină și ar putea fi sancționat, conform regulamentului intern.

„Este surprinzător pentru conducerea societății de transport. Șoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și va intra în Comisia de Disciplină a societății unde va fi sancționat conform regulamentului intern și legislației în vigoare”, au anunțat reprezentanții societății de transport public Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here