VIDEO.Emoționant. Cerere în căsătorie de la înălțime făcută de un pompier

FOTO: StockSnap/Pixabay.com
FOTO: StockSnap/Pixabay.com

Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii.

Evenimentul a avut loc la 35 de metri înălţime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

„Vrei să fii soţia mea?”

Emoţionată, cu o cască pe cap, tânăra a urcat în nacelă alături de prietenul ei, sergentul major Andrei Calimandruc. Când ea a ajuns la înălţimea maximă băiatul a îngenuncheat. El i- a oferit inelul alesei inimii sale. În acest timp, colegii pompierului desfăşurau la sol o pancartă pe care era scrisă întrebarea: „Vrei să fii soţia mea?”.

Dintr-un rucsac aflat în nacelă tânărul a scos un buchet de trandafiri roşii. El l-a oferit viitoarei sale soţii. Ea a spus un „Da” puternic care a fost auzit de toţi cei care aşteptau răspunsul.

„ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!”

Momentul a fost imortalizat de o dronă şi de o cameră video de lângă cei doi tineri, potrivit stiripesurse.ro.

„Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit. Martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean. Care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ. Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună. Să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!”. Au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here