VIDEO Cum a fost posibil ca un bărbat să voteze mai multe proiecte în locul unui consilier local din Galați. Primăria face anchetă

captura video

Este anchetă la Primăria Galați, după ce un bărbat a participat la o şedinţă de Consiliu Local şi a votat în locul consilierului Gheorghe Bezman, ales pe lista PSD la alegerile locale din luna septembrie.

În imaginile transmise online, joi, se observă cum la un moment dat consilierul Bezman se ridică, iar în locul său se aşază un bărbat. Acesta a participat la şedinţă aproape 30 de minute şi a dispărut atunci când un consilier local a observat că este un străin. În schimb, consilierul local PSD Gheorghe Bezman nu şi-a explicat în niciun fel gestul.

„În timpul şedinţei de astăzi a Consiliului local Galaţi consilierul local PSD Gheorghe Bezman a permis uzurparea calităţii oficiale: a permis ca o altă persoană să voteze în locul său.Profitand de o calitate slaba a transmisiei video, mascat, timp de 27 de minute, o altă persoană a votat pentru PSD fără să fie consilier local. Este o infracţiune cât se poate de clară”, au scris reprezentanți USR Galați, pe Facebook.

Primăria Galați a început o anchetă în acest caz. „Vă comunicăm că situaţia de la ultima şedinţă a Consiliului Local care s-a desfăşurat online este în analiză”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Consilierul Gheorghe Bezman ar putea fi sancționat și pe linie de partid. „Daţi-mi voie să nu mă pronunţ pentru că nu ştiu cât de gravă este fapta. Dacă fapta va fi gravă, vă daţi seama că nu putem să permitem să avem astfel de greşeli”, a spus Costel Fotea, preşedintele executiv al PSD Galaţi.

 


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here