UPDATE/Copil bătut cu bestialitate în parc, în stare GRAVĂ: A suferit o fractură la cap!

Scene de groază, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce trântește cu putere la pământ un copil. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar copilul a fost transportat la spital.

UPDATE: 10.45 Copilul de 13 ani a suferit o fractură la cap, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

În cursul zilei de azi, în Hunedoara, a avut loc un eveniment neplăcut și anume că, un copil a fost trântit la pământ în zona unui parc, de către părintele unui alt copil. Motivul fiind o ceartă între cei doi copii. Menționăm faptul că cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru agresarea propriului copil. Mâine se va face propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia.Starea copilului este stabilă și va rămâne internat sub observație medicală de specialitate”, a anunțat Poliția Română.

Atenție! Imagni cu puternic efect emoțional!!!

https://www.youtube.com/watch?v=v7IVFqMYLHs&feature=emb_title

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here