VIDEO Călin Popescu Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei: „Am constatat că în București nu există un candidat cu adevărat liberal”

sursa foto: Facebook , Călin Tăriceanu
sursa foto: Facebook , Călin Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat într-o conferință de presă că va candida la Primăria București. Decizia vine după ce negocierile cu PSD au eșuat. Candidatura sa ar putea să fure din voturile candidatului PSD Gabriela Firea.

„Am luat decizia să îmi depun candidatura pentru Primăria oraşului Bucureşti. Poate vă întrebaţi de ce şi am să vă explic în câteva cuvinte. În primul rând, am constatat că în Bucureşti nu există niciun candidat liberal. Nicuşor Dan nu are profil liberal, ca să nu mai vorbesc de faptul că planează probleme serioase de întrebare asupra profilului liberal al PNL. Celălalt candidat important Gabriela Firea de la PSD. Cred că electoratul liberal are nevoie de o reprezentare pe măsură. Sunt de 30 de ani liberal şi cred că în momentul de faţă, acesta e al doilea argument, având în vedere că trecem printr-o perioadă dificilă generată de epidemia cu coronavirus, nu e timp de experimente, e nevoie de oameni cu experienţă, de oameni cu greutate. Eu am şi la propriu o anumită greutate”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

Biroul politic al ALDE a votat cu unanimitate de voturi candidatura fostului președinte al Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here