VIDEO Bestii, în loc de părinți. Fetiță bătută și lăsată în frig de mama sa, în stare de ebrietate

bataie

Caz șocant în județul Galați. O fetiță de 7 ani a fost bătută și lăsată să înghețe de frig chiar de mama sa. Cazul a fost făcut public de un vecin, care a filmat totul, a luat fetița la el acasă și a anunțat autoritățile.

Incidentul s-a produs vineri în comuna Gohor. Un vecin a auzit țipetele din curtea unde se afla fetița și a mers să vadă ce se întâmplă. Ajuns acolo a găsit fetița în curte, bătută și pedepsită de mamă, deși afară era frig. În imagini se vede cum micuța plânge și refuză să se întoarcă la mamă, iar vecinul o ia acasă pentru a-i oferi îngrijire.

„Ţi se pare normal ce se întâmplă la tine? Cum, frate, să baţi o copilă aşa mică? Stau afară şi aud cum o baţi. Nu poţi să baţi o copilă de câţiva ani în halul ăsta. Şi eu am copil (…) Eşti beată ţeapănă. Ţi se pare normal? Îţi baţi copila ta, eu aud de acasă cum o baţi. Ţi se pare ceva normal?”, spune vecinul care a filmat întreaga scenă.

Fetița a fost luată de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului și a ajuns într-un centru al instituției.

„Fetița este luata de asistența socială și poliție de azi noapte, au dus-o la Galați la un singur centru. Cică este în Galați, eu am făcut ce am putut sperăm să fie bine acolo unde au luat-o, nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spălat-o i-am dat să mănânce și atât fetița nu mai este la mine este luată și dusă la Galați, asa au zis”, a anunțat Alex Beny pe Facebook.

În acest caz, polițiștii au anunțat că se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului. Fata primește consiliere psihologică și declară că nu mai dorește să se întoarcă la mama sa.

Revoltător! Doi polițiști din Galați se uită din mașină la o fetiță plină de sânge

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here