Vaslui: Proiect de modernizare la Şcoala Gimnazială ”Iorgu Radu” Bârlad

Primăria Bârlad a lansat, vineri, proiectul de consolidare, reparaţii capitale şi modernizare la Şcoala Gimnazială ”Iorgu Radu”. Lucrările sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – “Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, potrivit adevarul.ro.

Scoala Iorgu Radu BarladProiectul a fost lansat pe 28 noiembrie în sala de consiliu din cadrul Primăriei Bârlad, în prezenţa reprezentanţilor ISJ, ai şcolii beneficiare, constructori, proiectanţi etc.

Municipiul Bârlad a încheiat în data de 04.04.2014 Acordul de parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” Bârlad în vederea implementării în comun a proiectului “Consolidare, reparaţii capitale şi modernizare Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” Bârlad”, scoala având încheiat un contract de lucrări pentru consolidare şi modernizare sistat din lipsă de fonduri.

Proiectul vizează consolidarea şi modernizarea corpurilor A, B şi C ale scolii, realizarea a două corpuri noi de clădire pentru grupuri sanitare şi centrală termică, dotarea unităţii de învăţământ cu mobilier specific  şi cu echipamente noi pentru centrala termică. Durata de implementare a proiectului este de 14 luni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here