Vaslui. O fetiţă a murit în urma unui incendiu

Incendiu; Foto sursa:12019/Pixabay.com
Incendiu; Foto sursa:12019/Pixabay.com

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, într-o locuinţă din judeţul Vaslui. Patru persoane, dintre care trei copii, au suferit arsuri. O fetiţă în vârstă de trei ani a decedat, ea suferind  arsuri de gradele I I şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, incendiul a izbucnit într-o bucătărie unde era o sobă. Șeful SVSU Tăcuta şi vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind stins în câteva minute.

Tatăl celor doi copii, un bărbat în vârstă de 26 ani, a suferit a arsuri de gradele I I şi III pe jumătate din suprafaţa corporală, iar mama copiilor a suferit un atac de panică, potrivit g4media.ro.

„În urma incendiului au rezultat patru victime, între care trei copii, dintre aceştia, o fetiţă în vârstă de trei ani decedând. Fetiţa în vârstă de trei ani a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală. Fratele acesteia, în vârstă de şase ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe circa 27% din suprafaţa corpului. Cel de-al treilea copil, unchiul celor doi fraţi, în vârstă de 10 ani a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanenţă Codăeşti, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenţie aparţnând SAJ Vaslui şi ISU Vaslui. ”, a precizat Marius Stanciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here