Ursoaică cu pui, filmată într-o gospodărie din Prahova

Ursoaică cu doi pui, sursa foto: Libertatea.ro

O ursoaică şi cei trei pui ai ei, au fost filmați de localnici în timp ce intrau într-o curte din judeţul Prahova. Animalele se plimbau prin gospodărie, ursoaica fiind în căutare de hrană iar puii jucându-se.

Imaginile cu animalele sălbatice aflate într-o curte au fost postate pe Facebook de Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova,  Instituţia nu precizează localitatea în care a fost realizată filmarea, potrivit g4media.

 „În această perioadă prezenţa urşilor în intravilanul localităţilor a devenit un fapt comun. Din păcate, şi atacurile asupra animalelor domestice sunt tot mai dese, iar pătrunderea în gospodării este foarte periculoasă pentru cetăţeni. De asemenea, îi rugăm pe cei care se deplasează cu maşinile, mai ales în zona montană şi mai ales noaptea, să fie mai atenţi la prezenţa animalelor pe şosea. În fiecare an se înregistrează un număr de urşi, mai ales pui, ucişi în accidente auto şi feroviare, accidentele fiind soldate şi cu avarierea autovehiculelor”, transmite Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.