Un șofer din Oradea s-a răzbunat pe Facebook pe soția lui care l-a înșelat cu amantul

sofer
sofer. Sursa foto: observatornews.ro

Un șofer din Oradea, care a venit mai devreme dintr-o cursă, și-a găsit soția acasă împreună cu amantul, care era un bărbat însurat. Drept răzbunare, șoferul a făcut Live pe reţelele de socializare. Bărbatul a fost felicitat de internauţi pentru reacția lui.

„Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris șoferul pe pagină sa de Facebook, potrivit observatornews.ro.

În clipul live, șoferul îi spune soţiei să se îmbrace şi să se ducă să doarmă acasă la amantul său. „Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei îmbrăcată-te acuma şi fata şi merge la ține în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”.

Bărbatul îl filmează pe amant. „Să te vadă lumea pe Facebook. Ăsta care nu poate să stea cu nevastă-sa, are copil mic ca şi mine, uitaţi-vă atent la el”.

Internauţîi l-au felicitat pe bărbat pentru modul cum a reacţionat: „Să îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste”, “PĂCAT DE COPIL SONI”, “Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul”, „Ai grijă de tine să nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesaje.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here