Un seif cu sute de mii de euro, furat dintr-o locuință din București

FOTO: martaposemuckel /Pixabay.com
FOTO: martaposemuckel /Pixabay.com

Zece percheziţii au avut loc în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa la trei bărbați suspectați care ar fi furat dintr-o locuinţă din Sectorul 1 un seif care avea aproximativ 300.000 de euro.

 Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o persoană că a fost sustras un seif ce conţinea aproximativ 300.000 de euro, potrivit g4media.ro. Potrivit unor surse judiciare,  cel care a fost jefuit este  Cristian Stavarache de la Asociația Chinologică, un cunoscut arbitru internațional la concursurile canine.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare zece mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a comunicat DGPMB.

În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbaţi. „În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, persoanele bănuite au fost depistate şi conduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi două autoturisme”, arată DGPMB

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here