Un român și-a ucis soția pentru că nu câștiga destul la videochat

Crima intre iubiti

Un tânăr din Iaşi este căutat de autoritățile din România, fiind acuzat că şi-a ucis în bătaie soţia, deoarece nu câştiga destul din videochat.

Agresiunile au continuat dar femeia, în vârstă de 30 de ani, nu a depus plângeri la Poliţie.  Doar în anul 2019 a cerut ajutor, fiind cazată într-un centru destinat victimelor violenţei domestice, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia a fost bătuta foarte rău timp de 6 ani, în final intrând în comă şi murind. Bărbatul a profitat că ancheta a durat mai multe luni şi a fugit din ţară, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru omor în lipsă. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, bărbatul și-a agresat foarte rău soția de mai multe ori, provocându-i răni care i-a adus moartea. Ar  El ar fi fost supărat că femeia nu câştiga destul din videochat.  Bărbatul ar fi plecat în  Italia, împreună cu băieţelul lor de 9 ani. Rudele și cunoscuții spun că el nu lucra, fiind un împătimit al jocurilor de noroc. Bărbatul riscă cel puțîn 20 de ani de închisoare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here