Un primar şi-a împuşcat mortal un văr, în timpul unei partide de vânătoare

vânătoare

Primarul comunei Darabani, judeţul Botoşani, Liviu Hrimiuc, şi-a împuşcat mortal un văr în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc, vineri seară. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Botoşani au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că incidentul a avut loc, vineri seară, în jurul orei 22.10, în zona denumită popular Buleandra, din extravilanul oraşului Darabani.

Primarul Liviu Hrimiuc şi vărul său său, Dinu Hrimiuc, participau la o partidă de vânătoare, când primarul şi-a împuşcat vărul în umărul drept. La scurt timp, bărbatul de 47 de ani a decedat.

Echipele de poliţie s-au deplasat la faţa locului, iar din verificările efectuate a rezultat că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar cele două persoane implicate sunt vânători autorizaţi în cadrul AVPS Teodor Balş Darabani şi deţin armele în mod legal.

Cele două arme de vânătoare au fost ridicate de specialiştii criminalişti în vederea continuării cercetărilor, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.