Un polițist de la Penitenciarul Jilava, infectat cu COVID-19

Politist de la Jilava, infectat cu COVID-19

Primul caz de coronavirus, la Penitenciarul Jilava. Este vorba despre un poliţist care nu ar fi intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte cu COVID-19. Direcția de Sănătate Publică Ilfov a început o anchetă epidemiologică.

„Marți, 21.04.2020, un angajat al Penitenciarului București-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecție (mască, mănuși), și nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte”, a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Polițistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13.04.2020.

„În conformitate cu metodologia de intervenție la nivel intern, s-a procedat la informarea Direcției de Sănătate Publică Ilfov și, în prezent, se identifică posibilii contacți ai angajatului. Polițistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13.04.2020. Precizăm că, până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava”, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here