Un parc din Sectorul 5 a fost reabilitat și modernizat de Primărie

Primăria Sectorului 5 anunță reabilitarea și modernizarea unui nou parc. Este vorba despre parcul de pe Ivan Anghelache numărul 8.

„Bucurii mari pentru cei mici! Un nou loc de joacă, reabilitat integral în Sectorul 5. Ne bucurăm de ultima lună vacanță și dorim să aducem celor mici cât mai multe zâmbete. Așa că, în mai puțin de o lună, Primăria Sectorului 5 a finalizat lucrările de reabilitare integrală a parcului Ivan Anghelache nr.8.

Noul loc de joacă pentru copii beneficiază acum de covor antitraumă de cea mai bună calitate și aparate noi de joacă adaptate pentru diferite categorii de vârstă (leagăne, tobogane, carusel), astfel că cei mici pot petrece în aer liber cele mai frumoase zile ale vacanței de vară. Și pentru că ne place să ne întreținem mintea ageră, a fost pusă la dispoziția vizitatorilor inclusiv o zonă dedicată șahiștilor, “sportul minții” fiind una dintre activitățile foarte apreciate în noile parcuri reamenajate la noi în Sectorul 5.

Pentru a face cât mai plăcută vizita în parc, aleile pietonale au fost refăcute și s-au plantat diverse specii de arbori, arbuști și gazon rulou care să întrețină zona de relaxare. De asemenea, pentru un plus de confort, a fost montat mobilier urban nou. Vă așteptăm să ne distrăm împreună la joacă!”, transmite Primăria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here