Un inspector DSP Vrancea a venit beat mort la un centru de carantină

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un inspector al Direcției de Sănătate Publică Vrancea a provocat scandal după ce a vrut să facă un control la un centru de carantină din orașul Focșani. Bărbatul de 44 de ani era în stare avansată de ebrietate și s-a ales cu dosar penal deoarece a fost testat cu etilotestul de polițiștii de la Serviciul Rutier.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în fața unui hotel din centrul orașului Focșani. Polițistul care se afla la intrarea în centrul de carantină a povestit pe Facebook tot incidentul.

„31 martie 2020. Ora 23.45. Sunt în tură de aproape 4 ore, asta dacă nu pun în calcul faptul că am venit puțin mai devreme, m-a rugat colegul să îl schimb la 19.30, azi e ziua soției sale. Sunt la hotelul Unirea, unde este punct de carantină. Este liniște. Eu și colegul de la jandarmi stăm echipați cu mănuși și măști și ne omoară plictiseala. Mai bine plictiseala decât… Ora 23.50. În fața centrului apare o mașină. Se dă jos un nene și ne întreabă dacă știu ce este în hotel. Rămânem blocați. Explicăm omului ce și cum, dar omul nu este mulțumit. Ne tot scoate o legitimație de la DSP și o tot flutură în fața noastră de zici că este Mancuso de la FBI (un serial mai vechi pentru necunoscători). Ne reproșează că ar fi trebuit să intrăm în incintă și să știm dacă oamenii sunt mulțumiți, dacă au nevoie de ceva, dacă interacționează între ei. Explicăm omului că nu avem cum să intrăm, dar se vede că nu înțelege. Ne întreabă de vreo 6 ori dacă intră sau iese cineva. Nu de alta, dar nu pricepe. Tot scoate legitimația. Nu are mască, nu are mănuși de protecție, dar are legitimație. Ne tot întreabă de o cheie și o tot cere. Cheia se dă doar medicilor în cazul în care mai este adus cineva în carantină. Nu pricepe. În plus, ne spune că suntem în subordinea lui și trebuie să dăm concursul. Tot vine în fața noastră, iar noi tot căutăm cei 2 metri. Scoate iar legitimația. Consider că spectacolul durează prea mult (5 minute, dar am văzut și filme care durau mai puțin). Dau prin stație și vin colegii. I se pune și fiola. 1,01 la mie în aer expirat. Este dus la spital. 1 aprilie 2020. Ora 00.20. Eu și colegul ne închinăm cu 4 mâini”, a povestit polițistul pe rețeaua de socializare.

Bărbatul de 44 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a urcat la volan sub influența alcoolului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here