Un deținut a evadat cu mașina de pâine. ANP cere demiterea directorului de la Penitenciarul Giurgiu

FOTO: TryJimmy/Pixabay
FOTO: TryJimmy/Pixabay

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a propus ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, demiterea directorului Penitenciarului Giurgiu, Marius-Lucian Fulga, după ce un deţinut a evadat cu mașina de pâine, luni, fiind prins la scurt timp și reîncarcerat.

 „În urma analizei dispuse la Penitenciarul Giurgiu, ulterior evadării înregistrate de unitatea de detenţie, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a propus domnului Cătălin-Marian PREDOIU, Ministrul Justiţiei, emiterea ordinului de încetare a exercitării atribuţiilor de serviciu în funcţia de director, pentru domnul comisar şef de poliţie penitenciară Marius-Lucian Fulga, director al Penitenciarului Giurgiu”, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Deținutul care a profitat de neatenția paznicilor de la penitenciar și a evadat, urcându-se pe mașina de pâine, a fost prins la scurt timp şi reîncarcerat.

„Luni, în jurul orei 12,50, Penitenciarul Giurgiu a înregistrat evadarea unei persoane private de libertate care desfăşura activităţi lucrative în proximitatea zonei de acces în unitate. Administraţia locului de deţinere a sesizat de îndată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, echipajele mobilizându-se cu rapiditate şi profesionalism. Astfel, persoana în cauză a fost identificată şi capturată pe raza municipiului Giurgiu şi reîncarcerată la ora 13,20”, a anunțat ANP.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here