Un deputat reclamă că a fost discriminat într-o bancă din Galați:„România ţara mea? A noastră? Sau a lor?”

Laurentiu Gidei, sursa: Facebook

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei spune că a avut parte de o surpriză neplăcută într-o bancă din Galați. El a vrut să deschidă un cont bancar, dar i s-a spus că sunt necesare verificări suplimentare deoarece este parlamentar. „Consider o formă de abuz, de discriminare”, spune Gîdei.

Laurențiu Gîdei a povestit vineri pe pagina de Facebook despre experiența sa în momentul în care a solicitat unei bănci din Galați un cont și un card.

„România ţara mea? a noastră? Sau a lor?Experienţa mea ca cetăţean şi parlamentar! Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? Maximum 30 minute, răspunde. Aștept… nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru „verificări”! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul… surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici răspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a scris Laurențiu Gîdei, deputat PSD.

După cinci zile de așteptare, parlamentarul a anunțat că a renunțat la intenția de a-și face cont bancar și anunță că va solicita explicații oficiale. El spune că este o „formă de abuz și de discriminare”.

„Am renunțat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont și un card”, a precizat Laurențiu Gîdei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here