Un copil de un an și patru luni a căzut de la etajul doi al unui mall din Arad

Foto: SMURD
Foto: SMURD

Incident grav la un mall din Arad. Un copil de un an și patru luni a căzut de la etajul doi. Micuțul a suferit răni foarte grave și a fost dus la spital, în comă.

Potrivit polițiștilor, copilul de un an şi patru luni se afla în mall împreună cu mama sa. La fața locului au intervenit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, dar și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, într-un centru comercial din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul II. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de un un an şi aproximativ patru luni, care ar fi căzut de la etajul II din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Medicii din Arad au decis să-l transfere pe copil la Spitalul Județean Timișoara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here