Un consilier local din localitatea Răzvad a fost găsit împușcat pe un câmp de lângă orașul Târgoviște

Dragnea este anchetat

Unul dintre bărbaţii găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte era consilier local în localitatea Răzvad. Potrivit primelor date, cei doi ar fi fost împuşcaţi după ce au surprins un braconier.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat pentru Mediafax că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru omor calificat, cei doi fiind împuşcaţi, cel mai probabil, de un braconier.

”Toate datele pe care le avem la acest moment ne conduc la ipoteza că a fost un conflict spontan. Se pare că e vorba de un braconier surprins de cei doi. Una dintre victime este un consilier local, dar nu are legătură acest aspect cu cazul. Ar fi fost depistat braconierul pe câmp şi ar fi avut loc un confict, cei doi bărbaţi fiind împuşcaţi”, a declarat Dincă.

Potrivit acestuia, ambele victime au fost împuşcate de două ori. ”Aveau câte două răni. S-a tras cu o armă de vânătoare, cu alice pentru vânat mic, păsăret”, a spus prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Cei doi, un consilier local din Răzvad şi un prieten, au fost găsiţi joi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte. Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, anchetatorii au fost alertaţi de o persoană care a trecut prin zonă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.