Un bărbat din Galați a vrut să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă. Oamenii legii s-au autosesizat

FOTO: fsHH/Pixabay.com
FOTO: fsHH/Pixabay.com

Un bărbat a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoare. Ea a anunțat Poliția. Incidentul s-a produs luni, într-un magazin din orașul Galați.

Cumpărătorul cere un pachet de țigări. Apoi începe să vorbească la telefon. Vânzătoarea observă că bancnota de 500 de lei este falsă. Ea îl ia la întrebări pe bărbatul din fața ei, potrivit digi24.

„Ce ban e ăsta. Tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”, spune vânzătoarea. Cumpărătorul încearcă să-și recupereze bancnota.

Bărbatul renunță și dispare din magazin lăsând bancnota vânzătoarei.

Oamenii legii au început o anchetă

„Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la a ureche impresionezi?”, mai spune femeia.

Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin. Ei au început o anchetă.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate. Urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here