Un bărbat din Constanţa a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fosta iubită

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv de procurorii constănţeni, după ce şi-a înjunghiat iubita. El era supărat că femeia îl părăsise. Ea a sunat la 112 înainte să leşine, cu ajutorul unuia dintre copii.

Femeia a fost dusă la spital unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Procurorii l-au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, potrivit observatornews.ro.

“După ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secţionarea pachetelor vasculo-nervoase şi a planurilor musculo-tendinoase, viaţa victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a şocului hemoragic” se arată în comunicat.

Victima are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri medicale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here