Tragedie rutieră în județul Brașov. Doi copii și-au pierdut viața

Accident,. Sursa foto: MAI
Accident,. Sursa foto: MAI

Accident grav într-o localitate din județul Brașov. Doi copii au murit. Ate trei persoane au ajuns la spital. În incident au fost implicate două autoturisme și o căruță.

În căruţă erau bunicul şi trei nepoţi. Doi dintre copii au murit imediat. Și calul care tragea atelajul a murit

Vieţi distruse

Doi minori de 3, respectiv 14 ani, au murit într-un accident produs, duminică, pe un drum judeţean din Braşov, între localităţile Tărlungeni şi Budila. Două maşini şi o căruţă s-au ciocnit, comunică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Un minor de 16 ani, conştient, politraumatizat, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Doi adulţi cu traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme toracice au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital.

ISU Braşov a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi patru ambulanţe SMURD. La intervenţie a venit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov, potrivit .digi24.ro,

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0, infomează IPJ Braşov. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here