Tinere din București, sechestrate într-un hotel din Bistrița. Polițiștii au aflat că fetele erau obligate să se prostitueze

politia, sursa foto google
politia, sursa foto google

Patru tinere din București au fost duse împotriva voinței lor într-un hotel din Bistrița și au fost obligate să se prostitueze. Una dintre victime a reușit să-și anunțe părinții, iar mama ei a sunat la 112. Fetele au fost eliberate și trei bărbați au fost reținuți.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat sâmbătă după amiază. O femeie a anunțat autoritățile că fata ei de 28 de ani este sechestrată într-un hotel din Bistrița. Imediat, la locul indicat s-au deplasat mai multe echipe de intervenția care au găsit fiica dispărută și alte trei fete de vârste asemănătoare.

Deoarece în acest caz există indicii clare privind comiterea infracţiunii de proxenetism, ancheta a fost preluată de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Tot sâmbătă, anchetatorii au reținut trei bărbați, toți din București, bănuiți că ar fi implicați în sechestrarea fetelor. Suspecții au fost descoperiți într-o mașină care se afla în municipiul Bistrița și au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru lipsire de libertate şi proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here