Teleorman. Un tânăr a fost aproape linșat după ce a mers să se vadă cu o tânără  cunoscută pe internet

Sechestru
Sechrestru. Sursa foto: observator.news

Un tânăr din judeţul Vâlcea a fost sechestrat şi bătut, după ce s-a dus la o întâlnire cu o fată din Teleorman, pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare.

Cei doi au convenit să se vadă, iar când a ajuns la locul de întâlnire din în localitatea teleormăneană Brânceni,  el a fost sechestrat, bătut şi umilit de mai mulţi romi, potrivit observatornews.ro.

Aceștia au şi transmis live pe o platformă online incidentul.  „În legatură cu informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 3 august 2022 prin 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni şi asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă”, precizează IPJ Teleorman. Poliţiştii au aflat că tânărul, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost luat cu forţa şi urcat într-o autoutilitară, după care a fost dus într-o locuinţă din localitatea Brânceni. „În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate patru persoane, toate din comuna Brânceni, judeţul Teleorman, care au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea întregii situaţii de fapt şi formularea de propuneri către Parchetul competent”, mai anunţă IPJ Teleorman.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here