Tavanul unei secţii de poliţie din Dâmboviţa s-a prăbuşit

Tavan prabusit
Tavan prabusit. ursa foto: Europol

Tavanul unei secţii de Poliţie din judeţul Dâmboviţa s-a prăbuşit,  incidentul având loc în afara programului de lucru.

 Tavanul secţiei de Poliţie din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, s-a prăbuşit brusc. Este vorba de tavanul biroului investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Pucioasa. Sindicaliştii Europol trag un semnal de alarmă privind pericolele la care sunt expuşi poliţiştii, potrivit romaniatv.net.

„NU, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebați, este sediul unei unități de poliție din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea.

Și dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier. Acesta este biroul colegilor noștri de la investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița, al cărui tavan s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenția cu privire la acest pericol.

Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetățean sau vreunul dintre colegii noștri nu se aflau în sediul unității de poliție, nefiind înregistrate victime”, au scris reprezentanţii Europol pe pagina de Facebook

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here