VIDEO Primăria a deschis oficial Târgul de Crăciun de la Sibiu. În premieră, a fost montat un patinoar

Târgul de Crăciun de la Sibiu, organizat de Primăria condusă de Astrid Fodor, s-a deschis oficial vineri seară, când au fost aprinse şi luminile festive.

În acest an, Târgul de Crăciun de la Sibiu include şi un patinoar în aer liber, iar tradiţionalul brad de Crăciun a fost înlocuit cu unul reinterpretat, mai prietenos cu natura.

Deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu a avut loc vineri seară, când câteva mii de persoane au asistat la aprinderea luminilor festive şi la un concert susţinut de artițtii Paula Seling şi Radu Nechifor.

La ediţia din acest an, este amenajat un patinoar care va rămâne deschis pe întreaga perioadă a târgului, dar nu lipsesc nici căsuţele de unde vizitatorii pot cumpăra dulciuri specifice sărbătorilor, cadouri, decoraţiuni de Crăciun. Copiii vor putea participa la Atelierul lui Moş Crăciun, unde îşi pot exprima creativitatea. Totodată, vizitatorii târgului se pot plimba cu un trenuleţ turistic pus la dispoziție de organizatori.

Un brad aparte la Târgul de Crăciun de la Sibiu

De asemenea, tradiţionalul brad de Crăciun a fost înlocuit cu unul reinterpretat, care nu are pretenţia să fie o replică a bradului natural, nici ca aspect, nici ca dimensiune.

Este vorba de un nou concept, mai simplu şi minimalist care să păstreze simbolul Crăciunului, dar într-un mod figurat, mai prietenos cu natura, au spus reprezentanţii Primăriei Sibiu, citați de News.ro.

Primăria Sibiu finanţează programul cultural al târgului. Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi deschis până la data de 3 ianuarie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here