Tânăr reţinut după ce a plătit cu cardul bancar găsit pe stradă

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un tânăr din Alba Iulia, în vârstă de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru că, după ce a găsit pe stradă un card bancar, a efectuat mai multe plăţi cu acesta.

Bărbatul, care era sub control judiciar pentru alte fapte, a provocat un prejudiciu total de 800 de lei, potrivit digi24.ro.

Bărbatul a fost reţinut joi

Poliţiştii din cadrul Alba Iulia au identificat şi reţinut joi un tânăr, de 20 de ani, din Alba Iulia. El este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

„La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar. Pe care, în loc să îl predea autorităţilor sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverşi comercianţi. Efectuând un număr de 12 plăţi, cu valori mai mici de 100 de lei. Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei”, se arată în comunicat.

Tânărul era cercetat sub control judiciar pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârşite în lunile august şi septembrie.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here