Tânăr cu handicap, bătut și ars cu țigara de colegii de muncă

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Două persoane au fost retinute de politistii din Salonta după ce ar fi agresat un tânăr cu handicap în brutăria unde erau angajați.

Cei doi vor ramane în spatele gratiilor cel puţin 24 de ore, fiind acuzaţi de loviri şi alte violenţe, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă, potrivit g4media.ro.

„Considerăm că această măsură se impunea în condiţiile în care acest tânăr a fost batjocorit, agresat sistematic, atât psihic, cât şi fizic, vreme de 2 ani. Cruzimile, dovedite cu acte medicale, sunt cercetate acum de organele de anchetă, iar clienţii mei nu doresc daune, solicită doar tragerea la răspundere penală a vinovaţilor”, a explicat avocata Simona Paşcu, angajată de asistenta maternală ca să reprezinte interesele victimei.

De-a lungul a doi ani, tânărul a fost umilit şi agresat de câţiva colegi de muncă. El a fost  pus să imite animale, să mimeze gesturi hidoase, fiind pălmuit peste cap, lovit cu picioarele în fund, înjurat. Agresiunile au culminat, recent, cu brutalităţi care ar fi fost comise de cei doi angajați reținuți de polițiști.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here