Suceava.  Sesizări la 112 din partea părinților agresați de copii

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

La serviciul de urgență 112 au fost semnalate duminică seară două cazuri de părinți din judetul Suceava care au sesizat  autoritățile după ce au fost agresați de proprii copii.

Un prim apel la 112 a fost primit în jurul orei 20.30, o femeie din satul Bogată, comuna Baia, reclamând că a fost vizitată de fiul ei în vârstă de 26 de ani, acesta adresându-i injurii și amenințări. În timpul scandalului, la locuința mamei a venit și celălalt fiu, în vârstă de 22 de ani, care a sărit în apărarea mamei, cei doi frați lovindu-se reciproc.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de violență în familie, potrivit g4media.ro.

Un alt caz a fost sesizat tot duminică seară, în jurul orei 21.15, la Secția Rurală de Poliție Pojorâta, un localnic reclamând că a fost agresat de fiul său. Potrivit declarației tatălui, în seara zilei de duminică, în timp ce era la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, fiul lui a devenit agresiv și l-a lovit.

Ambii părinți au cerut emiterea unui ordin de protecție, care a fost emis pe o perioadă de 5 zile, perioada în care poate emite Poliția un astfel de ordin.În baza ordinului, fiul agresiv a fost evacuat din casă și nu are voie să se apropie de părinți.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here