Suceava.Mama unui tânăr mort într-un accident rutier face apel la apropiați să doneze banii  pentru o tabără de copii nevoiași în loc să cumpere coroane

Coriane funerare
Coroane funerare. Sursa foto: coroanefunerare.com

Mama unui tânăr din Suceava, de 23 de ani, decedat în urma unui accident rutier  face un apel către prietenii acestuia și rude să nu vină cu flori și coroane la înmormântare.

Ea îi roagă să doneze banii în sprijinul copiilor nevoiași, pentru organizarea unei tabere.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva…. În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu. Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor”, a transmis mama tânărului Accidentul a avut loc pe DN 17, care face legătură între Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la ora 3.40, noaptea.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena lui. Natty era liderul de închinare de la Biserica Lumina din Oradea, fiind de confesiune evanghelică. Autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit puternic de un podeţ, răsturnându-se. Oboseala la volan se pare ca ar fi cauza accidentului.

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a comunicat IPJ Bistrița-Năsăud. Fata de 19 ani, prietena lui Natty, este în stare gravă. Contul în care cunoscuțîi sunt invitați să facă donații este RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here