Strada Răscoalei din orașul ilfovean Pantelimon intră în Europa

Srada Rascoalei

Strada Răscoalei din orașul ilfovean Pantelimon intră în Europa ca urmare a unei asocieri între Consiliul Judetean Ilfov și U.A.T – Primăria Orașului Pantelimon.

Proiectul de reabilitare a străzii Răscoalei din orașul Pantelimon este unul complex și prevede introducerea tuturor utilităților necesare: gaze naturale, energie electrică, rețele de canalizare și apă plus modernizarea părții carosabile.

13 milioane de lei

„Pentru orașul Pantelimon darea în folosință a acestei străzi va fi un real beneficiu, anterior sectorul de drum fiind lipsit de orice formă de modernizare. Lucrarea se execută în baza unui contract de asociere între Consiliul Judetean Ilfov și U.A.T – Primăria Orașului Pantelimon. Valoarea totală este de aproape 13 𝑚𝑖𝑙𝑖𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑒𝑖 din care 90% este suportată de CJ Ilfov.

După cum puteți vedea în pozele de mai jos, se fac progrese considerabile pentru a reda comunității în cel mai scurt timp drumul. Construcțiile de locuințe noi și stabilirea reședinței a cât mai multor oameni în zonă au fost factorii decisivi în vederea implementării acestui amplu proiect care are scopul de a ține pasul cu extinderea comunității”, a scris, pe contul său de Facebook, Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here