Sportiva Adina Diaconu, medaliată cu bronz mondial, va fi premiată de Consiliul Județean Olt

Adina Diaconu

Sportiva Adina Diaconu, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Tenis de Masă, antrenorul său, precum şi alţi sportivi din judeţul Olt, clasaţi pe podium la competiţii internaţionale, vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean Olt.

Consilierii judeţeni au aprobat joi alocarea sumei de 57.500 lei pentru acordarea unor premii în bani pentru 11 sportivi cu performanţe la competiţii internaţionale la discipline olimpice (tenis de masă, atletism, caiac canoe, box) precum şi pentru premierea unei echipe de fotbal de juniori.

Festivitatea de premiere va avea loc în luna ianuarie, iar cea mai mare sumă, 5.000 de lei, îi va fi acordată sportivei Adina Diaconu, care a obţinut medalii la campionatele europene de tenis de masă precum şi medalia de bronz la Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru juniori din Riva del Garda, Italia. Şi antrenorul său, Petre Arnăutu, va fi primi un premiu similar. Vor mai fi premiaţi alţi 10 sportivi din judeţ premiaţi la competiţii internaţionale de tenis de masă, box, caiac canoe, atletism, antrenorii lor, precum şi 17 sportivi de la echipa de fotbal Athletic Slatina, care au câştigat turneul internaţional Football Cup Barcelona.

„Consiliul Judeţean Olt îşi propune să-i susţină susţină pe cei mai buni, pe cei care promovează judeţul Olt peste tot în lume pentru rezultatele lor excepţionale”, a arătat preşedintele instituţiei, Marius Oprescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here