Spitalul TBC din Galați va avea un ambulatoriu modern, în valoare de 2 milioane de euro

Ambulatoriu nou la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați

Investiție la Spitalul de Pneumoftiziologie din orașul Galați. Se construiește noul ambulatoriu al unității medicale, investiție realizată cu fonduri europene în valoare de 2 milioane de euro.

Potrivit proiectului, suprafaţa noii clădiri va creşte de la 224 metri pătrați la 826 de metri pătrați. Vor fi create circuite separate pentru copii şi adulţi, vor fi achiziționate echipamente medicale, inclusiv un computer tomograf performant.

„Avansează lucrările la noul Ambulatoriu de Specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Noua clădire va fi de patru ori mai mare decât vechea construcţie. Suprafaţa Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul TBC va creşte de la 224 de mp la 826 de mp. Vechea clădire este extinsă atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Astfel, vor fi create circuite separate pentru copii şi adulţi. De asemenea, vor fi achiziţionate 85 de echipamente medicale, inclusiv un computer tomograf performant”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Este o investiţie de două milioane de euro, fondurile fiind obţinute în cadrul Programului Operaţional Regional ‪2014-2020.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.