Șofer al societății de salubrizare din Galați, prins în timp ce fura motorină din rezervorul mașinii de gunoi

Un șofer din Galaţi, angajat al societății de salubrizare din Galați, a fost depistat de jandarmi în timp ce scotea motorină din rezervorul maşinii de serviciu. El şi-a justificat fapta spunând că motorina în era necesară la lucrările câmpului. Șoferul s-a ales cu dosar penal și riscă concedierea.

„Echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a observat pe strada Garofiţei un autocamion din rezervorul căruia ieşea un furtun, iar lângă acesta se afla un bidon de 5 litri. În momentul în care s-au apropiat, jandarmii au observat un bărbat care aşeza într-un loc ascuns al maşinii mai multe bidoane de cinci litri de motorină. Întrebat fiind, bărbatul a spus oamenilor legii că este şoferul maşinii şi se află în acel loc în aşteptarea unui excavator care să îi încarce gunoiul de la locul de depozitare”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Referitor la bidoanele de motorină găsite asupra sa, şoferul a spus că le-a scos din rezervorul maşinii de serviciu cu intenţia de a le duce la părinţi, la ţară, pentru activităţile gospodăreşti de primăvară.

La faţa locului a fost chemat un reprezentat al societăţii de salubrizare Ecosal din oraș. Acestuia i-a fost predată întreaga cantitate de motorină.

 Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt și riscă să fie concediat.

sursa foto: Jandarmeria Galati

Un șofer vitezoman din Galați, prins cu peste 200 km/h

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here